Kuorma-autonkuljettaja, Inexin jakelu

Kuljetusalan ammattilainen, etsitkö pitkäaikaista ja luotettavaa työnantajaa? Saatko työehtosopimuksen mukaisia lisiä? Meidän työntekijänämme vastaat molempiin kysymyksiin kyllä! 

PolarPro hakee kuorma-autonkuljettajia Inexin jakeluajoihin. Kyseessä on 2-vuorotyö mutta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuoroihisi. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sitoutuvia tekijöitä, joilla on jo jonkin verran kokemusta alalta. Paikat täytetään heti soveltuvien löydyttyä, joten ole pikaisesti yhteydessä.

Tiedät itse todennäköisesti paremmin kuin hyvin, mitä kuljettajan työ vaatii, joten emme kerro sinulle siitä. Sen sijaan kerromme millaista työskentely PolarProlla on.  

PolarPro tarjoaa sinulle: 

  •  Pitkäaikaisen työsuhteen, keskimääräinen työsuhteen pituus meillä PolarProlla on 2,05 vuotta.  
  •  AKT TES:n mukaisen kokemukseesi perustuvan palkan lisineen (15 % iltalisä klo 18-22 välillä, 20% yölisä 22-06 välillä). Lisäksi kun teet täydet työtunnit jaksoittain, saat 18-19 päivää palkallista työajanlyhennys vapaata vuosilomien lisäksi. Ylityökorvauksia unohtamatta.  
  •  Nimetyn yhteyshenkilön, joka tarjoaa tukea työurallasi. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja tehtävämme on huolehtia, että viihdyt työtehtävissäsi.  
  •  Lääkärikeskus Aavan työterveyspalvelut  
  •  Helly Hansenin työvaatteet kaikkiin vuoden aikoihin 
  •  Luotettavan työnantajan, joka tarjoaa työtehtäviä joustavasti – erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.  

Liity tiimiin, jossa arki rullaa!  

Katso kuljettaja videomme 

PolarPro tarjoaa logistiikan, kuljetuksen ja teollisuuden ammattilaisille ja uusille kyvyille mielenkiintoisia ja haastavia töitä Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella. Olemme henkilöstöpalveluyritys, joka tunnetaan reiluna ja rehtinä työnantajana – yhdeksän kymmenestä työntekijästämme voisi suositella tuttavilleen työpaikkojamme. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja autamme heitä myös kehittymään ammatissaan. Lue lisää yrityksestämme osoitteessa www.polarpro.fi

Paikkakunta: Vantaa

Tyyppi: Vakituinen

Hakuaika päättyy: 20.02.2022

 

Rekrytointia hoitaa

Patrik Alen

Patrik Alen
[email protected]
Puh. 020 7809897

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikkasivu:
Facebook
WhatsApp
Sähköposti
Twitter
LinkedIn