Terminaalityöntekijä

Etsimme terminaalityöntekijöitä Lempäälään. Työtehtäviin kuuluu elintarvikkeiden lajittelu asiakasyksiköiksi sekä valmiiden yksiköiden paikoittaminen oikeille paikoille. Lisäksi työnkuvaan sisältyy palautusterminaalissa lavojen, rullakoiden ja laatikoiden käsittelyä.

Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta logistiikan parista. Työtehtävät on helppo omaksua, jos asenne on kohdillaan ja työhön perehdytetään huolella. Kyseessä on kokopäivänen 2-vuorotyö, jossa työvuorot ajoittuvat klo 6:00-14:00 tai 12:00-20:00. Työsuhde on vakituinen ja töitä tarjotaan 37,5h/vko.

Palkkaus perustuu AKT terminaalitoimintaa koskevaan työehtosopimukseen sisältäen asianmukaiset lisät (15 % iltalisä klo 18-22 välillä, 20% yölisä 22-06 välillä), ylityökorvaukset ja pekkaset.

Tarjoamme sinulle:

  • Luotettavan työnantajan, joka pelaa yhteisillä pelisäännöillä.
  • Pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen, keskimääräinen työsuhteen pituus meillä PolarProlla on vähän yli 2 vuotta.
  • Nimetyn yhteyshenkilön, joka tukee sinua työurallasi.
  • Lääkärikeskus Aavan kattavat työterveyspalvelut.
  • Helly Hansenin laadukkaat työvaatteet.

Liity tiimiin, jossa arki rullaa!

PolarPro tarjoaa logistiikan, kuljetuksen ja teollisuuden ammattilaisille ja uusille kyvyille mielenkiintoisia ja haastavia töitä Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilla. Meidät tunnetaan reiluna ja rehtinä työnantajana – yhdeksän kymmenestä työntekijästämme voisi suositella tuttavilleen työpaikkojamme. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja autamme heitä myös kehittymään ammatissaan.

Paikkakunta: Lempäälä

Tyyppi: Vakituinen

Hakuaika päättyy: 20.02.2022

 

Rekrytointia hoitaa

Jaakko Leimio

Jaakko Leimio
[email protected]
Puh. 020 7809894

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikkasivu:
Facebook
WhatsApp
Sähköposti
Twitter
LinkedIn