Pyöräkuormaajan kuljettaja, kesätyö

Kiinnostaisiko kesätyö pyöräkuormaajan puikoissa osana PolarPron 10 hengen tiimiä? Purku- ja lastaustehtävät ovat sinulle tuttuja, tai olet muutoin sinut pyörökuormaajan kanssa? Tule siis meille kesätöihin!

Haemme Hyvinkäälle PolarPron omille pyöräkuormaajille (JCB411) ammattitaitoista kuljettajaa vastaamaan terminaalissa saapuvien ja lähtevien rekkojen purkamisesta ja kuormauksesta sekä ulkoalueen varaston keräilystä. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 04-12 sekä 12-21, kyseessä on kiertävä 2-vuorotyö. Kokopäivätöitä on luvassa välille 1.5.- 30.9.2022, jonka jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena esimerkiksi opintojen ohessa.

Miksi PolarProlle? 

Meiltä saat: 

  • AKT TES:n mukaisen, kokemukseesi perustuvan palkan lisineen (15 % iltalisä klo. 18 – 22 välillä, 20 % yölisä 22 – 06 välillä) ylityökorvauksia unohtamatta 
  •  Luotettavan työnantajan, joka tarjoaa sinulle nimetyn yhteyshenkilön tueksi 
  •  Mahdollisuuden työllistyä kauttamme myös syksyllä tai tulevina kesinä  
  •  Lääkärikeskus Aavan kattavat työterveyspalvelut  
  •  Helly Hansenin työvaatteet

Liity tiimiin, jossa arki rullaa!  

PolarPro tarjoaa logistiikan, kuljetuksen ja teollisuuden ammattilaisille ja uusille kyvyille mielenkiintoisia ja haastavia töitä Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella. Meidät tunnetaan reiluna ja rehtinä työnantajana – yhdeksän kymmenestä työntekijästämme voisi suositella tuttavilleen työpaikkojamme. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja autamme heitä myös kehittymään ammatissaan. 

Paikkakunta: Hyvinkää

Tyyppi: Määräaikainen

Hakuaika päättyy: 20.02.2022

 

Rekrytointia hoitaa

Kari Lietsalmi

Kari Lietsalmi
[email protected]
Puh. 020 7809 898

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikkasivu:
Facebook
WhatsApp
Email
Twitter
LinkedIn