Kuorma-autonkuljettaja, vaihtolava+hiab

Kuljetusalan ammattilainen, viihdytkö nykyisessä työssäsi? Saatko työehtosopimuksen mukaisia lisiä? Meidän työntekijänämme vastaat molempiin kysymyksiin kyllä!

PolarPro etsii C-kortillista kuljettajaa vaihtolavan ja hiabin ajoon pk-seudulle. Työssäsi joudut päivittäin käyttämään niin koukkulavaa kuin hiabia, joten toivomme aikaisempaa kokemusta koukkulavoista ja palavaa halua oppia hiab-taituriksi.

PolarPro tarjoaa sinulle:

  • Pitkäaikaisen työsuhteen, keskimääräinen työsuhteen pituus meillä PolarProlla on 2,05 vuotta.
  • AKT TES:n mukaisen kokemukseesi perustuvan palkan lisineen (15 % iltalisä klo 18-22 välillä, 20% yölisä 22-06 välillä sekä HIAB lisä + 5 %). Lisäksi kun teet täydet työtunnit jaksoittain, saat 18-19 päivää palkallista työajanlyhennys vapaata vuosilomien lisäksi. Ylityökorvauksia unohtamatta.
  • Nimetyn yhteyshenkilön, joka tarjoaa tukea työurallasi. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja tehtävämme on huolehtia, että viihdyt työtehtävissäsi.
  • Lääkärikeskus Aavan työterveyspalvelut
  • Helly Hansenin työvaatteet kaikkiin vuoden aikoihin
  • Luotettavan työnantajan, joka tarjoaa työtehtäviä joustavasti – erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

PolarPro tarjoaa logistiikan, kuljetuksen ja teollisuuden ammattilaisille ja uusille kyvyille mielenkiintoisia ja haastavia töitä Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella. Olemme henkilöstöpalveluyritys, joka tunnetaan reiluna ja rehtinä työnantajana – yhdeksän kymmenestä työntekijästämme voisi suositella tuttavilleen työpaikkojamme. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja autamme heitä myös kehittymään ammatissaan.

Paikkakunta: Vantaa

Tyyppi: Vakituinen

Hakuaika päättyy: 28.02.2022

 

Rekrytointia hoitaa

Kim Sarso

Kim Sarso
[email protected]
Puh. 020 7809873

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikkasivu:
Facebook
WhatsApp
Email
Twitter
LinkedIn