Kuorma-autonkuljettaja, vaihtomattojakelu

Kuljetusalan ammattilainen, viihdytkö nykyisessä työssäsi? Saatko työehtosopimuksen mukaisia lisiä? Meidän työntekijänämme vastaat molempiin kysymyksiin kyllä!

PolarPro etsii hyvän asenteen omaavaa kuorma-autonkuljettajaa vaihtomattojen ja tekstiilien jakeluun pääkaupunkiseudulle. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6-18 välillä. Edellytyksenä työssä suoriutumiseen on hyvä pelisilmä niin asiakaspalvelutilanteissa kuin päivän läpiviemisessä. Soveltuvilla henkilöillä mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille. Palkkaus perustuu Kuorma-autoalan työehtosopimukseen pienellä neuvotteluvaralla.

Tiedät itse todennäköisesti paremmin kuin hyvin, mitä muuta kuljettajan työ vaatii, joten emme kerro sinulle siitä. Sen sijaan kerromme millaista työskentely PolarProlla on.

PolarPro tarjoaa sinulle:

  • Pitkäaikaisen työsuhteen, keskimääräinen työsuhteen pituus meillä PolarProlla on 2,05 vuotta.
  • AKT TES:n mukaisen kokemukseesi perustuvan palkan lisineen (15 % iltalisä klo 18-22 välillä, 20% yölisä 22-06 välillä). Lisäksi kun teet täydet työtunnit jaksoittain, saat 18-19 päivää palkallista työajanlyhennys vapaata vuosilomien lisäksi. Ylityökorvauksia unohtamatta.
  • Nimetyn yhteyshenkilön, joka tarjoaa tukea työurallasi. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja tehtävämme on huolehtia, että viihdyt työtehtävissäsi.
  • Lääkärikeskus Aavan työterveyspalvelut
  • Helly Hansenin työvaatteet kaikkiin vuoden aikoihin
  • Luotettavan työnantajan, joka tarjoaa työtehtäviä joustavasti – erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Liity tiimiin, jossa arki rullaa!

Katso kuljettaja videomme

PolarPro tarjoaa logistiikan, kuljetuksen ja teollisuuden ammattilaisille ja uusille kyvyille mielenkiintoisia ja haastavia töitä Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella. Olemme henkilöstöpalveluyritys, joka tunnetaan reiluna ja rehtinä työnantajana – yhdeksän kymmenestä työntekijästämme voisi suositella tuttavilleen työpaikkojamme. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja autamme heitä myös kehittymään ammatissaan.

Paikkakunta: Tuusula

Tyyppi: Vakituinen

Hakuaika päättyy: 06.03.2022

 

Rekrytointia hoitaa

Jarmo Nurmi

Jarmo Nurmi
jar[email protected]
Puh. 020 7809 893

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikkasivu:
Facebook
WhatsApp
Email
Twitter
LinkedIn