You are currently viewing Medi10 luottaa PolarPron varastointipalveluihin

Medi10 luottaa PolarPron varastointipalveluihin

Medi10 Oy luottaa PolarPron varastointipalveluihin ja on siksi ulkoistanut logistiikkansa jokaisen osa-alueen PolarProlle.

Medi10 Oy on suomalainen perheyritys, joka ylläpitää kahta verkkokauppaa, joista toinen (www.medi10.com) on keskittynyt henkilökohtaisiin hoitotarvikkeisiin ja kodin apuvälineisiin ja toinen (www.rintapumppu.fi) puolestaan vauva-ajan arkea ja imetystä helpottaviin tuotteisiin. Vuosien kokemus ja yrityksen asiantuntemus perustuu hyvään tuotetuntemukseen sekä alan koulutukseen. Asiakkaiden toiveisiin pyritään vastaamaan laajalla ja kattavalla tuotevalikoimalla, sekä tuomalla markkinoille uusia tuotteita, jotka täyttävät vaativatkin kriteerit.

”Etsimme jatkuvasti hyvinvointia parantavia innovaatioita ja perehdymme uusiin tuotteisiin huolella. Siten voimme taata asiakkaillemme parhaan laadun ja tutkitusti turvalliset, EU-lainsäädännön vaatimukset täyttävät CE-standardoidut tuotteet”, Medi10 Oy:n toimitusjohtaja Antti Airasmaa kertoo.

Räätälöity palvelukokonaisuus lisää tehokkuutta ja kasvua

PolarPro rakentaa aina asiakkaalleen yksilöidyn palvelukokonaisuuden, jonka avulla asiakas voi lisätä omaa tehokkuuttaan ja kasvaa hallitusti. Yhteistyökumppania valitessaan Medi10:lle oli tärkeää, että palvelu kattaa koko logistiikan prosessin aina tuotteiden vastaanottamisesta toimitukseen asiakkaalle asti. Oleellista oli myös kyky vastata tuleviin tarpeisiin ja halu kehittää omaa toimintaansa yhdessä asiakkaan kanssa.

”PolarPron tarjoama palvelu soveltuu Medi10:n tarpeisiin, eikä edellytä meitä muuttamaan omaa toimintamalliamme heidän järjestelmänsä mukaiseksi. Medi10 hallitsee itse omaa prosessiaan ja pystyy kehittämään sitä. Se on tapa erottua ja menestyä”, Antti Airasmaa kertoo.

Joustavaa yhteistyötä

Joustavuus on ollut alusta alkaen Airasmaan mielestä keskeinen osa PolarPron tarjoamaa palvelua. Se on antanut ja antaa tulevaisuudessakin mahdollisuuden kehittää Medi10:n omaa palvelua. Aikaisempi kitka rajapintojen välillä on poistunut, ja nyt kaikki Medi10:n toiminnot kytkeytyvät saumattomasti toisiinsa, kun ne tulevat yhdeltä palveluntarjoajalta.

PolarPro Logistiikka tekee tiivistä yhteistyötä emoyhtiönsä PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy:n kanssa, joka takaa sen että sesonkivaihtelutkaan eivät tuota ongelmia, kun Medi10:n logistiikan prosesseista vastaavat osaavat logistiikan ammattilaiset.

”PolarPron varastointipalvelu on onnistunut täyttämään odotuksemme. Meillä on halu kehittää toimintaamme yhdessä PolarPron kanssa myös tulevaisuudessa”, Antti Airasmaa toteaa.