PolarPron tarina​

PolarPro on kotimainen, vuonna 2008 perustettu yritys, joka on erikoistunut henkilöstöratkaisuihin. Tarjoamme laadukasta työvoimaa logistiikan, kuljetuksen, teollisuuden ja kiinteistöhuollon tarpeisiin.

Asiakkaat toiminnan keskiössä

Meille PolarProlaisille on aina ollut sydämen asia huolehtia niin työntekijöistämme kuin myös asiakkaistamme parhaalla mahdollisella tavalla, kaikissa yhteistyön vaiheissa.

Me tarjoamme mahdollisuudet hyvään arkeen – siihen, että asiat saadaan rullaamaan mahdollisimman sujuvasti.

Palvelumme mahdollistavat sen, että asiakkaamme saavat tarpeidensa mukaiset osaajat ja työntekijät käyttöönsä. Pitkäaikaiset asiakas- ja työntekijäsuhteemme auttavat meitä kohdistamaan henkilöstöresurssit tavalla, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Asioinnin helppous on arjen sujuvuuden kannalta tärkeää.

Arki rullaamaan

Ihmiset arvostavat tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. PolarPro tarjoaa työtehtäviä joustavasti – erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Meillä työntekijät pääsevät kehittymään juuri niin pitkälle kuin itselle sopii.

Kykymme ymmärtää erilaisia tilanteita, auttaa meitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Ne ratkaisut saavat arjen rullaamaan, ja se on juuri sitä mitä asiakkaamme ja työntekijämme etsivät ja arvostavat.

PolarPron Arvot

Meidän tehtävämme on tehdä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme arjesta sujuvampaa.

Kari Lietsalmi - Toimitusjohtaja, PolarPro