You are currently viewing PolarPro kehittää työnhaku väyliään

Osaajia tarvitaan jatkuvasti lisää ja taistelu työnhakijoista käy kuumempana kuin koskaan. PolarPro panostaa hyvään hakijakokemukseen ja pyrkii madaltamaan työnhaun kynnystä kehittämällä työnhaku väyliään.

PolarPron toimistolla kahvia kuluu tiuhaan, ovi käy ja puhelin langat laulavat. Työhaastatteluun hakijat päätyvät useita eri reittejä. PolarProlla satsataan hyvään hakijakokemukseen ja rekrytointiprosessia kehitetään jatkuvasti mm. analytiikan ja työnhakijoilta saadun palautteen avulla.

Uusia työnhaku väyliä on luotu erityisesti mobiilikäyttäjiä silmällä pitäen. Perinteisen hakemuksen rinnalla on käytössä mm. chatbotteja ja pikahakulomakkeita. Pikahakemuksella töitä voi hakea ilman CV:tä vain muutamaan kysymykseen vastamaalla. Myös PolarPron rekrytointijärjestelmä päivitettiin vuoden vaihteessa nykyaikaisempaan versioon. Vaihtoehtoja tarjoamalla PolarPro pyrkii madaltamaan työnhaun kynnystä ja aktivoimaan myös passiivisia hakijoita.

– Meille on tärkeää, että hakijakokemus säilyy samanlaisena hakutavasta riippumatta, HR-koordinaattori Annukka Söderena kertoo.

Uusimpina uudistuksina PolarProlla on otettu käyttöön työnhakupalvelu Duunitorin pikahakulomake sekä palkkahaitari. Monet yritykset jättävät edelleen palkan mainitsematta, mutta PolarProlla uskotaan avoimuuden kannattavan.

– Reiluna ja rehtinä työnantajana koemme, että velvollisuutemme on olla avoin rekrytointiprosessin alusta alkaen ja siksi PolarPron työpaikkailmoituksissa ilmoitetaan tehtävästä maksettava palkka euroina. Uskomme tämän auttavan hakijoita päätöksenteossa ja säästävän aikaa kaikilta osapuolilta, Söderena sanoo.

Palkka-avoimuuden ja erilaisten työnhaku väylien lisäksi PolarProlla keskitytään luomaan työhaastattelutilanteeseen lämmin ja rento tunnelma.

– Meillä ei turhia jäykistellä, Söderena virnistää.

Looking for a job?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täällä.>>


PolarPro tarjoaa logistiikan, kuljetuksen ja teollisuuden ammattilaisille ja uusille kyvyille mielenkiintoisia ja haastavia töitä Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilla. Meidät tunnetaan reiluna ja rehtinä työnantajana – yhdeksän kymmenestä työntekijästämme voisi suositella tuttavilleen työpaikkojamme. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja autamme heitä myös kehittymään ammatissaan.

Teksti Riikka Rantanen 16.8.2022