You are currently viewing PolarPro Logistiikka laajentaa toimintaansa yrityskaupalla

PolarPro Logistiikka Oy on 15.6.2022 allekirjoittanut sopimuksen Modaki Oy Ab:n liiketoiminnan ostamisesta. Liiketoimintakaupan myötä PolarPro Logistiikka vahvistaa varastopalvelutoimintaansa tukku- ja verkkokaupan toimialalla.

Modaki on tarjonnut varastointipalvelua Espoossa jo vuodesta 1990 lähtien. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 0,5 miljoonaa euroa ja se on työllistänyt vuosittain neljä työntekijää. Asiakaskunta on koostunut pääasiassa pitkäaikaisista kaupan alan toimijoista.

– Asiakkaita on palveltu hienosti Modakin toimesta ja PolarPro tulee jatkamaan samalla palvelutasolla. Lisäksi asiakkaat tulevat hyötymään nykyaikaisista tiloista, skaalautuvasta kapasiteetista sekä varastonohjausjärjestelmästämme, PolarPro Logistiikka Oy:n toimitusjohtaja Antti Karjalainen toteaa.

PolarPro Henkilöstöratkaisut on ollut Modakin henkilöstöratkaisussa kumppani vuodesta 2017 lähtien. PolarPro Logistiikan ja PolarPro Henkilöstöratkaisuiden tiivis yhteistyö mahdollistaa Modakin asiakkaille hyvät resurssit liiketoiminnan tueksi jatkossakin.

Modakin yrittäjäpariskunta siirtyy ansaitusti eläkkeelle yrityskaupan myötä. Asiakkaat muutetaan PolarPro Logistiikan uusiin varastotiloihin heinäkuun aikana.

LISÄTIETOJA:

Antti Karjalainen, toimitusjohtaja, PolarPro Logistiikka Oy

0400 937 340, [email protected]

Teksti: Riikka Rantanen 29.6.2022