You are currently viewing PolarPro Logistiikka muuttaa uusiin tiloihin Vantaalla

PolarPro Henkilöstöratkaisuiden tytäryhtiö PolarPro Logistiikalla on takanaan nousujohteinen vuosi. Asiakkaiden tavaravirrat ovat kasvaneet ja uusia asiakkaita on tullut lisää. Tällä hetkellä PolarPro Logistiikka vastaa 40 asiakkaan palveluvarastoinnista ja työllistää 20–25 työntekijää päivittäin. Toiminnan kasvaessa myös lisätilantarve tuli ajankohtaiseksi.

– Tämän hetken volyymien ja uusien asiakkaiden myötä nykyiset tilat olisivat jääneet ensi vuonna pieniksi ja tarvitsimme siksi lisää toimitilaa, PolarPro Logistiikan toimitusjohtaja Antti Karjalainen toteaa.

Uudet ja nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat Pakkalantiellä Kehä 3:n varrella. Uudessa varastossa on 6500 neliötä, kapasiteetti yli 10 000 lavapaikalle sekä vähintään 3000 metrille pientavarahyllyä. Samalla päivitetään trukkikalusto sekä suunnitellaan automaation käyttöönottoa.

– Varsinkin verkkokauppojen myötä investointi automaatioon on tullut ajankohtaiseksi. Lisäksi olemme panostaneet asiakaspalveluun ja varastonohjausjärjestelmän kehitykseen, Karjalainen kertoo.

Tiivis yhteistyö PolarPro Henkilöstöratkaisuiden kanssa mahdollistaa sen, että työntekijöitä on koko ajan saatavilla tarvittava määrä ja tuotanto pysyy sujuvana.

– PolarPro Henkilöstöratkaisut löytää meille jatkuvasti uusia työntekijöitä, mikä mahdollistaa tuotannon kasvun myös tulevaisuudessa, Karjalainen toteaa.

Uusiin toimitiloihin muutetaan alkuvuodesta 2022.

 


Lisätietoja:

Antti Karjalainen
toimitusjohtaja, PolarPro Logistiikka Oy
0400 937 340, [email protected]

Kari Lietsalmi
toimitusjohtaja, PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy
0400 810 975, [email protected]