You are currently viewing Toimitusjohtajan kesäterveiset

Kuluva vuosi on tuonut mukanaan haasteita, mutta myös onnistumisia. Tällä hetkellä työntekijämäärämme on jo lähes 400. Varasto- ja terminaalityöntekijöitä PolarPron sinisissä riveissä on yli 200 ja lisää kasvua on syksyllä luvassa onnistuneiden asiakashankintojen myötä. Myös kuorma-autonkuljettajien määrä on noussut 190:een. Orgaanisen kasvumme tiellä on kuitenkin kuljettajien rekrytointivaikeudet. Asiakkaamme tarvitsevat tälläkin hetkellä 70 kuljettajaa pelkästään Uudenmaan ja Pirkanmaan alueille. Tarve on suuri ja teemme koko ajan töitä vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin.

Liikevaihtomme tulee kasvamaan 19–20 miljoonaan euroon vuoden 2022 loppuun mennessä. Kannattavuuttamme on kuitenkin laskenut alkuvuodesta sairaspoissaolot ja korona, joka on aiheuttanut meille jo yli 5000 tuntia sairaspoissaoloja. Alkuvuodellemme voin valitettavasti antaa ainoastaan tyydyttävän arvosanan.

Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL toteutti loppukeväästä laajan vuokratyöntekijätutkimuksen, johon osallistui lähes 10 000 henkilöä 56:sta eri henkilöstöpalveluyrityksestä. Vastaajista yli 150 oli PolarPron työntekijöitä. Tutkimuksen mukaan nykyiset työntekijämme ovat sitä mieltä, että PolarProlta sai töitä nopeasti ja työhaastattelu vaihe hoidettiin hyvin. Töiden vastaanottaminen on koettu helpoksi ja olemme pystyneet tarjoamaan monipuolista työkokemusta. Myös asiakkaidemme esimiehien toiminta keräsi kiitosta ja jopa 91 % vastaajista suosittelee PolarProta työnantajana myös tuttavilleen. Tästä olemme iloisia ja ylpeitä!

Varastointipalvelua tuottavan PolarPro Logistiikan vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin uusissa toimitiloissa Kehä 3:n varrella Pakkalantiellä. Muutto uusiin toimitiloihin oli iso projekti, joka vaati paljon venymistä niin työnjohdolta kuin henkilökunnaltakin. Kaikki sujui lopulta hyvin ja aikataulussa, siitä iso kiitos työntekijöillemme. Alkuvuoden aikana otettiin haltuun 5 uutta asiakasta ja kesän aikana varastoon muuttaa 5 asiakasta lisää, joten näkymät loppuvuodelle ovat hyvät. Heinäkuusta alkaen PolarPro Logistiikka vastaa 40 asiakkaan palveluvarastoinnista ja työllistää 20–30 työntekijää päivittäin.

Olemme satsanneet palvelumme laatuun ja palkanneet kevään aikana uuden yhteyspäällikön, joka parantaa palveluidemme ja rekrytointiemme laatua entisestään. Me PolarProssa haluamme olla alamme suositelluin ja palvelualttein henkilöstöalan yritys vuoteen 2024 mennessä ja teemme tuon tavoitteen eteen töitä nyt ja tulevaisuudessa.

Hyvää keskikesän juhlaa kaikille!

Kari Lietsalmi