You are currently viewing Vuosi 2021 oli PolarProlle menestyksekäs

Vuosi 2021 oli PolarProlle monella tapaa menestyksekäs. Liikevaihtomme kasvoi 14,3 miljoonaan euroon (+18,4 %) ja kannattavuutemme vahvistui merkittävästi. Työllistimme vuoden mittaan kaikkiaan 670 työntekijää ja maksoimme palkkoja liki 10 miljoonaa euroa. Tästä olemme iloisia ja ylpeitä. Hienosta tuloksesta kiitos kuuluu ahkerille, osaaville ja tulossuuntautuneille myyntitiimeille sekä hallinnontiimille, jotka tekivät kovan paineen alla erinomaista työtä. Ja tietenkin ihan kaikille PolarProlaisille, jotka tekevät asiakkaidemme luona loistavaa työtä joka päivä!

Koronasta selvisimme vuoden vaihteeseen saakka melko vähällä, mutta uuden variantin myötä myös meillä on viimeisten viikkojen aikana todettu lähes 30 sairastapausta ja lisää tulee valitettavasti joka päivä. Sairaspoissaolot aiheuttavat ongelmia asiakkaidemme toiminnan sujuvuuteen. Toivotaan kuitenkin, että rokotukset ja immuniteetti tuovat avun ja selätämme vihdoin epidemian kevään aikana.

Haasteita kuluvalle vuodelle tuo myös yhä koko ajan paheneva osaajapula logistiikan ja kuljetuksen toimialoilla – tälläkin hetkellä PolarProlla on 40 avointa vakituista työpaikkaa pääkaupunkiseudulla. Käytössämme on 500 euron vinkkipalkkio, jonka maksamme jokaisesta koeajan jälkeen työsopimukseen johtaneesta vinkistä, ja toivommekin, että työntekijöidemme vinkit lähipiirinsä töihin kaipaavista osaajista jatkavat kasvuaan tänäkin vuonna.

Myös PolarPro Logistiikka Oy:lle vuosi 2021 oli nousujohteinen. Tällä hetkellä PolarPro Logistiikka vastaa jo 40 asiakkaan palveluvarastoinnista ja työllistää 20–25 työntekijää päivittäin. Asiakkaiden tavaravirrat kasvoivat ja uusia asiakkaita tuli lisää niin paljon, että päätimme hankkia uudet ja nykyaikaiset tilat Kehä 3:n varrelta Pakkalantieltä. Uudessa varastossa on 6500 neliötä, kapasiteetti yli 10 000 lavapaikalle sekä vähintään 3000 metrille pientavarahyllyä. Uusiin toimitiloihin muutto tapahtuu helmikuun aikana.

Tänäkin vuonna teemme kaikkemme, jotta pystymme löytämään asiakkaillemme osaavaa väkeä töihin ja pitämään palvelulupauksemme: ”Meillä on reilu ja rehti ote henkilöstö-, ulkoistamis-, sekä varastointipalveluihin. Oma yhteyshenkilösi ymmärtää yrityksesi ja toimialasi tarpeet ja pitää henkilökohtaisesti huolta prosesseista ja työntekijöistä”.

Pidetään pyörät pyörimässä ja annetaan arjen rullata myös vuonna 2022!

Kari Lietsalmi