Fujitsu saa pätevää vuokratyövoimaa PolarProlta

Fujitsu saa pätevää vuokratyövoimaa PolarProlta

Fujitsu Finland Oy tekee PolarPron kanssa yhteistyötä henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinnissa. Yritykset kehittävät yhdessä asiakaslaatua ja tuottavuutta.

Fujitsu Finland Oy on Suomen suurimpia tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittajia. Yksistään Suomessa Fujitsu palvelee satoja yrityksiä ja organisaatioita sekä niiden kautta satoja tuhansia loppukäyttäjiä. Fujitsu huolehtii kokonaisvastuullisesti asiakkaiden tietotekniikan ja sovellusten tukipalveluista, toiminnasta ja kehittämisestä. Teknologiatuotteiden valikoima kattaa tietokoneiden koko kirjon kannettavista päätelaitteista konesaliratkaisuihin.

”Meillä on Euroopan laajuinen organisaatio ja teemme toimituksia 64 maahan. Osa asiakkaistamme on todella suuria yrityksiä – yhdellekin asennettiin ja toimitettiin 11 000 laitetta kolmen kuukauden aikana”, Fujitsu Finland Oy:n logistiikkapäällikkö Juha Nisula kertoo.

Massiivinen logistiikkakeskus Vantaalla

Fujitsun Vantaan-logistiikkakeskuksessa on noin sata henkeä töissä kahdella eri osastolla. Logistiikan puolella on tavaran vastaanotto, keräily ja lähetys, asennuspuolella kaikkiin laitteisiin laitetaan valmiiksi asiakkaan tarvitsemat ohjelmat. Valmiiksi asennettujen räätälöityjen ohjelmistojen ansiosta käyttöönotto nopeutuu ja lähituen tarve vähenee.

”Samanlaista palvelua ei taida olla muilla yrityksillä ainakaan Pohjoismaissa. Parhaimmillaan meillä on tuhat laitetta samaan aikaan asennuksessa”, Juha Nisula kuvailee logistiikkakeskuksen toimintaa.

Fujitsu tavoittelee henkilöstöpuolella jatkuvuutta sekä hyvää yhteishenkeä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa aamukuuden ja iltakuuden välillä. Fujitsu tekee PolarPron kanssa yhteistyötä henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinnissa.

”Jos tarvitsemme vaikka kahta uutta työntekijää niin PolarPro hakee ehdokkaita, tutkii heidän soveltuvuutensa vuorotyöhön ja esivalitsee meille 5-6 hakijaa, jotka tulevat tänne Fujitsulle haastatteluun. Suositukset ovat menneet useimmiten niin nappiin, että on suorastaan vaikea valita ehdokkaiden väliltä”, Juha Nisula naurahtaa.

Henkilöstöpalvelu on strategista kumppanuutta

Fujitsulla on tällä hetkellä yli 20 PolarPron vuokratyöntekijää. PolarPron Zoran Tomic tulee joka toinen viikko paikan päälle logistiikkakeskukseen käymään ensin henkilöstöön liittyvät asiat Juha Nisulan kanssa läpi ja tapaa sitten työntekijöitä.

”Tykkään Zoranin tavasta toimia, hän ymmärtää meidän tarpeet ja tietää millaista väkeä me tänne haluamme. Ja PolarProlla selvästi välitetään ja huolehditaan henkilöstöstä”, Juha Nisula kuvailee.

Fujitsun tavoitteena on saavuttaa saumaton ketju tavaran vastaanotosta asennukseen, pakkaamiseen ja toimitukseen asiakkaalle. Henkilöstöpalveluyritykseltä halutaan strategista kumppanuutta sekä avointa ja tiivistä yhteistyötä.

”PolarPron kanssa kehitetään jatkuvasti uusia ideoita asiakaslaadun ja tuottavuuden kehittämiseen. Yhtenä esimerkkinä on logistiikan ja asennuksen synergian kehittäminen, johon olemme saaneet arvokasta apua PolarProlta.”

”PolarProlla selvästi välitetään ja huolehditaan henkilöstöstä”

– Juha Nisula, logistiikkapäällikkö, Fujitsu Finland Oy

Sulje