You are currently viewing Huippuosaajia vahvistamaan PolarProta

PolarPro on onnistunut hankkimaan riveihinsä kolme kovan luokan vahvistusta. Kim Sarso, Tuomas Tolonen ja Kai Santala tuovat osaamista niin logistiikan, kuljetusalan kuin rakentamisen asiakkaiden tarpeisiin.

Kim Sarso

Kim Sarso toimi Duolog Oy:ssä henkilöstökonsulttina vuosina 2010-2016. Sitä ennen Kim on työskennellyt mm. Nokia Networksilla, Global SW Buyerilla sekä Kespron valikoima- ja tarvesuunnittelijana.

Vahvan logistiikka- ja HR-osaamisen omaava Sarso tulee toimimaan erityisesti kuljetuspuolen henkilöstöpalveluissa. Hyvää ruokaa, penkkiurheilua ja golfia harrastavan Kimin vahvuuksia ovat sosiaalisuus, johdonmukaisuus sekä ongelmanratkaisu. Mutkattoman miehen mottokin on mutkaton: ”Keep it simple”.

Tuomas Tolonen

Tuomas Tolosella on laaja rakennusalan työkokemus mm. Vesivek Oy:llä. Liikkeenjohtoon erikoistuneella tradenomilla on vahva kokonaiskäsitys rakentamisen pelikentästä sekä kokemusta niin suorittavan portaan kuin toimihenkilöidenkin rekrytoinneista.

Tuomaksen vastuualueella PolarProlla on rakentamisen henkilöstövuokraus ja ulkoistamispalvelut. Aktiivisen tekijän harrastuksia ovat mm. kuntosali, golf ja tennis.

Kai Santala

Kai Santala toimi ennen PolarProhon siirtymistään Suomen Transval Oy:n operatiivisena päällikkönä. Aiemmin hän on työskennellut myös mm. Finnsteve Oy:ssä ja Kumuko Oy:ssä.

Kain logistiikkainsinöörin koulutus ja logistiikka-alan laaja osaaminen antavat erinomaiset lähtökohdat niin henkilöstövuokrauksen, ulkoistamisen kuin muidenkin henkilöstöpalveluiden tarjoamiseen.