You are currently viewing PolarPro varautuu yritysten muuttuviin tarpeisiin

Vallitsevalla koronavirusepidemialla on suuria vaikutuksia yritysten liiketoimintaan ja lyhyen sekä pitkän aikavälin vaikutukset voivat olla vakavia. PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy on nostanut valmiuttaan ja varautuu yritysten muuttuviin tilanteisiin myös epidemian aikana. Meillä on riittävä määrä tekijöitä paikkaamaan niin pienten kuin suurtenkin yritysten äkillisiä volyymi- ja henkilöstötarpeita.

Yhteistyökumppanina olemme joustava ja ketterä – rakennamme aina yksilöllisen palvelukokonaisuuden, ilman riskejä tai turhia kuluja. Meiltä saat valmiita osaajia logistiikkaan, kuljetukseen ja teollisuuteen niin pitkä- kuin lyhytaikaiseenkin tarpeeseen. Hoidamme myös suorarekrytointeja yritysten vaatimusten ja aikataulun mukaisesti.

Pidämme henkilökohtaista huolta ja kannamme vastuuta työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Toimimme Suomen viranomaismääräysten- ja ohjeiden mukaisesti ja päivitämme ohjeistuksia työntekijöillemme jatkuvasti. Pyrimme työllistämään työntekijöitämme kaikin mahdollisin keinoin silloinkin kun asiakasyritysten henkilöstötarpeet äkillisesti vähenevät.

Uskomme, että joustavalla, ketterällä ja vastuullisella toiminnalla selviämme asiakkaiden, kumppaneiden ja työntekijöiden kanssa yhdessä läpi näiden poikkeuksellisten aikojen.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Logistiikka

Zoran Tomic

[email protected]

0207 8098 92

Kuljetus

Patrik Alen

[email protected]

0207 8098 97

 

Tutustu myös varastointipalveluihimme täällä. >>