You are currently viewing PolarPron henkilöstömäärä jatkaa kasvuaan

Kesä on kääntynyt syksyyn ja täällä PolarProlla ollaan täydessä työn touhussa. Onnistuimme kesän rekrytoinneissa hyvin, mutta koska logistiikka-ala on kevään ja kesän aikana piristynyt voimakkaasti, olemme kohdanneet alalla vallitsevan ongelman – ammattitaitoisen työvoiman niukkuuden. Varsinkin kuljetusalan osaajapula on vaikeuttanut rekrytointeja. Vakituista työtä olisi ollut tarjolla yli viidellekymmenelle kuljettajalle, mutta kaikkia paikkoja ei saatu täytettyä.

PolarPron henkilöstömäärä lähenee jo neljääsataa, ja lisää etsitään kaikkia mahdollisia väyliä pitkin. Ilolla voinkin kertoa, että yksi suosituksi noussut väylä tulla meille töihin ovat nykyisten työntekijöidemme vinkit ja suositukset.

Viime vuoden asiakas- ja työtyytyväisyyskyselyiden palautteiden ohjaamana olemme panostaneet yhteyshenkilöidemme tavoitettavuuteen ja tiedonkulkuun. Olemme lisäksi pyrkineet ratkomaan asiakkaidemme äkillisiä arjen haasteita entistäkin nopeammassa aikataulussa. Luotettavuudesta ja tekemisen laadusta saamme edelleen sekä asiakkailta että työntekijöiltämme positiivista palautetta. Uskallan myös lausua, että PolarPron työntekijöiden asenne, motivaatio ja ammattitaito ovat erittäin hyvällä, ellei jopa erinomaisella tasolla.

Teemme kaikkemme, jotta pystymme löytämään jatkossakin asiakkaillemme osaavaa ja sitoutunutta väkeä töihin ja pitämään palvelulupauksemme:

”PolarPro auttaa minimoimaan yrityksenne odottamattomat toimintakatkokset varmistamalla, että käytössänne on aina asiansa osaavaa työvoimaa. PolarProssa oma yhteyshenkilösi huolehtii henkilöstöresurssien riittävyydestä kaikissa tilanteissa. Jotta sinun ei tarvitsisi.”

PolarPro Logistiikka Oy:n vuosi on myös positiivisessa vauhdissa: liikevaihto tulee kasvamaan tänä vuonna jopa 60 prosenttia. Ainontien varastollamme työskentelee jo 17 henkeä, jotka palvelevat noin 40:tä verkkokauppa- ja varastointiasiakasta.

Pidetään pyörät pyörimässä ja annetaan arjen rullata!

Kari Lietsalmi