You are currently viewing PolarPron palveluvarasto täydessä toiminnassa

PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy ja PolarPro Logistiikka Oy tarjoavat henkilöstö- ja ulkoistamispalveluiden lisäksi nyt myös varastointipalveluita. Vantaalla sijaitsevan palveluvaraston asiakkaita ovat eri kokoiset tukku-, ja verkkokauppiaat kuten Airam Electric Oy Ab sekä Medi10 Oy. PolarPro myös kouluttaa opiskelijoita ja alasta kiinnostuneita työnhakijoita tiloissaan.

PolarPro laajensi toimintaansa alku vuodesta perustamalla uuden tytäryhtiön, joka keskittyy varastointipalveluiden ja logistiikkaratkaisuiden tuottamiseen. PolarPro Logistiikka sai alkunsa helmikuussa, kun Idealogisticsin liiketoiminta siirrettiin PolarProlle, mukanaan toimitusjohtaja Antti Karjalainen.

Karjalaisella on takanaan melkein 20 vuoden kokemus logistiikka-alalta. Vuosina 2007-2015 hän toimi Itella Logisticsin varastointipalvelun myyntijohtajana ja kuului johtoryhmään, vastaten mm. omasta myyntitiimistä, myynnin toimintamalleista ja asiakkuuksien hallinnasta. Edellisessä tehtävässään Idealogistics Oy:n toimitusjohtajana Karjalainen vastasi monikanavaisen kaupan tarpeisiin kehitetyn 3PL-palveluvaraston perustamisesta ja operoinnista. Lisäksi hän on toiminut 14 vuoden ajan junioreiden jääkiekkovalmentajana.

– On ollut hienoa olla perustamassa uutta ja tulla osaksi PolarPron liiketoimintaa, Karjalainen toteaa, seuraavaksi keskitymme tekemään kehitystyötä niillä opeilla, mitä olemme kuluneen vuoden aikana saaneet, ollaksemme vielä paremmin valmistautuneita uusien asiakkaiden haltuunottoon ensi vuonna.

Palveluvarastolla koulutetaan tulevaisuuden ammattilaisia

Tällä hetkellä PolarPro Logistiikka työllistää täysipäiväisesti 5 työntekijää, mutta sesonkien aikaan työntekijöiden määrä triplaantuu. Tiivis yhteistyö emoyhtiön kanssa mahdollistaa sen, että lisätyövoiman tarpeeseen saadaan kuitenkin aina nopea apu.

– Edellisen sesongin aikana huomattiin miten hyvin ja ketterästi henkilöstöratkaisut palvelee ja vastaa muuttuviin tarpeisiimme. Saimme muutaman tunnin varoitusajalla PolarPron työntekijöitä auttamaan asiakasmuutoissa ja sesonkitarpeissa, Karjalainen kertoo.

Kuluneen vuoden aikana palveluvarastolla on koulutettu henkilökuntaa omaan sekä henkilöstöratkaisuiden tarpeeseen. PolarPro Logistiikka työllistää myös alan opiskelijoita tarjoamalla heille työharjoittelupaikkoja.

– Haluamme kehittää palveluvarastostamme akatemian, jonne otamme mielellämme logistiikka-alan opiskelijoita ja työnhakijoita harjoitteluun, Karjalainen pohtii.

Työntekijöitä koulutetaan ja heidän soveltuvuuttansa varastotehtäviin testataan. Harjoittelujakson jälkeen työntekijöille voidaan tarjota erilaisia logistiikka-alan töitä PolarPron asiakasyrityksissä.

Hyvät tulevaisuuden näkymät

Tulevaisuus näyttää tällä hetkellä valoisalta. Palveluvaraston tilaratkaisu on osoittautunut hyväksi, sillä erinomainen sijainti Vantaalla kehä 3:n varrella sekä riittävät tilat ja resurssit mahdollistavat nopeankin kasvun.

– Tavoitteenamme on liikevaihdon kaksinkertaistaminen seuraavan kahden vuoden aikana. Kehitteillä on myös verkkokaupoille helposti haltuun otettava ja kustannustehokas varasto- ja logistiikkaratkaisu, Karjalainen kertoo.

 

   

 

 

 

 

 


Erilainen ote logistiikkapalveluihin

PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2008 perustettu auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys, joka työllistää yli 300 logistiikan, rakentamisen, kuljetusalan ja teollisuuden ammattilaista. Pidämme henkilökohtaisesti huolta työntekijöistä, prosesseista sekä asiakkaiden tarpeista. PolarPro Logistiikka Oy tarjoaa varastointipalvelua kaupan ja teollisuuden asiakkaille. Oma palveluvarastomme mahdollistaa sopivan kokoisen ratkaisun tukkukaupan, jälleenmyyjäketjujen, maahantuojien ja verkkokauppiaiden sekä muiden logistiikka-alan toimijoiden tarpeisiin.

Ulkoistamispalvelut | Henkilöstövuokraus | Varastointipalvelu