You are currently viewing Team PolarPro osallistui ExtremeRuniin

Espoon Leppävaarassa juostiin 14.9. lauantaina tämän vuoden viimeinen ExtremeRun. Tapahtuma keräsi paikan päälle suuren joukon erilaisiin asuihin sonnustautuneita tiimejä. Sää oli koko päivän erittäin vaihteleva ja juoksun aikana koettiin useamman viileähkön sadekuuron lisäksi myös lämpimiä ja aurinkoisia hetkiä. 

Team PolarPro oli mukana juoksemassa Leppävaaran Urheilupuiston ympäristöön rakennetulla reitillä seitsemän hengen joukkueena. PolarPron toimiston väen lisäksi juoksu joukkueeseen saatiin vahvistuksia pitkäaikaisista asiakkaista sekä omista työntekijöistä. Radalla ylitettiin monenlaisia esteitä, kuten muun muassa auton romuja, läpi ryömittäviä putkia sekä yli kymmenen metriä korkeat ”Goljatin portaat”. Koko joukkue suoriutui juoksusta hyvin, mutta joukkueen kirkkain tähti oli PolarPron pitkäaikainen työntekijä Eemeli Saarelainen. Eemeli juoksi upeasti koko täyden 12,6 km pituisen matkan huippuajassa.

PolarPro tarjosi myös työntekijöidensä lapsille mahdollisuuden osallistua Lasten ExtremeRuniin mukaan. Sunnuntaina nähtiinkin vielä perheiden pienimpiä estejuoksijoita. Osallistumalla ExtremeRuniin tehtiin myös hyvää, sillä tapahtumilla kerätään rahaa liikuntarajoitteisille lapsille.

ExtremeRun on hyvän mielen juoksutapahtuma, joka on liikuttanut ja viihdyttänyt kaiken kuntoisia suomalaisia jo vuodesta 2010. Lasten ExtremeRun järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2016 Vantaalla, ja se sai silloin jo suuren suosion. ExtremeRun järjestetään usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen ja tapahtumiin osallistuu yhteensä noin 10 000 osallistujaa vuosittain.