You are currently viewing Teemu Törmälä on PolarPron kummiurheilija

PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy tarjoaa taloudellista tukea ja HellyHansen Sportwearin treenivaatteita triathlonisti Teemu Törmälälle.

Kaksissä edellisissä triathlonin SM-kisoissa viidenneksi sijoittunut Teemu Törmälä tähtää tosissaan Havaijilla lokakuussa 2018 järjestettäviin Ironmanin MM-kisoihin. Elokuussa Ruotsissa järjestetään täyden matkan Ironman-kisa, jossa tavoitteena on alittaa 9 tuntia. Jos Teemu onnistuu alittamaan tuon ajan, ovat mahdollisuudet hyvät päästä syksyn maailmanmestaruuskisoihin. Aiemmin Teemu on mennyt täyden matkan alle yhdeksään ja puoleen tuntiin vaikealla reitillä.

– Ruotsissa on helpompi reitti, joten uskon kyllä pääseväni yhdeksän tunnin alitukseen, Teemu arvioi.

PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy sponsoroi Teemua sekä taloudellisesti että varusteilla.

– Saan tärkeää taloudellista tukea, jonka ansiosta voin paremmin keskittyä treenaamiseen. Lisäksi saan PolarPron kautta huippuluokan HellyHansen Sportwear -varusteita treenaamiseen.

Triathlonissa matkojen lisäksi isoja kustannuksia aiheuttavat varusteet ja välineet – etenkin pyörät ovat huipputasolla todella kalliita.

– Minullakin kulkee katolla maantiepyöräilyyn kuuluvan kirjoittamattoman säännön mukaan kalliimpi pyörä kuin mitä sen alla oleva auto on, Teemu nauraa.

 

Teemu Törmälän kuva: Sami Perttilä / www.samikuvaa.com