You are currently viewing Valmiita ammattilaisia eri toimialoille

PolarPro käynnisti maaliskuussa koko maan laajuisen markkinointikampanjan, jossa rekrytoitiin logistiikan ja kuljetusalan työntekijöitä. Kampanja oli esillä mm. eri työnhakukanavissa ja sosiaalisessa mediassa, jonka lisäksi hakijoita tavoitettiin radiomainonnan avulla. Vaikka kampanjan aloitusta varjosti yleinen vallitseva poikkeustilanne, olivat tulokset varsin positiivisia.

Kolmen viikon mittavan markkinointikampanjan aikana PolarPron sivujen kävijämäärät nelinkertaistuivat, ja täytettyjä työhakemuksia kertyi lähes tuhat. Erityisen positiivista oli työhakemuksien kovataso ja laatu. Esimerkiksi kuorma-autonkuljettajia, joilla oli kokemusta alalta sekä kaikki vaadittavat kortit ja pätevyydet taskussa oli hakijoiden joukossa yli 80.

PolarPron toimitusjohtajan Kari Lietsalmen mielestä haastavina aikoina on katse pidettävä myös horisontissa.

– Elämme hyvin poikkeuksellista kevättä. Olemme kuitenkin hyvin varautuneet yritysten muuttuviin tilanteisiin koronaepidemian aikana, Lietsalmi kertoo.

PolarPro työllistää satoja logistiikan, kuljetusalan ja teollisuuden ammattilaisia. Kuluneen kevään mittavat markkinointitoimet toivat kuitenkin hakijoita PolarPron osaajapankkiin yli olemassa olevien asiakkaiden tarpeen.

– Tällä hetkellä meillä on haastateltuja ja taustoitettuja eri alojen ammattilaisia yli sata aina varastotyöntekijöistä kuorma-autonkuljettajiin, joille yritämme löytää sopivia työpaikkoja. Vaikka tilanne on nyt monilla yrityksillä haasteellinen, uskon että tilanteen laantuessa monilla tulee olemaan tekijöistä pulaa, Lietsalmi toteaa.

PolarPro on laajentanut toimintaansa myös Uudenmaan rajojen ulkopuolelle mm. Kanta-Hämeen suuntaan. Henkilöstö- ja suorarekrytointipalveluita tarjotaan niin pienille kuin suurillekin yrityksille, kaikille apua tarvitseville toimialoille.

Onko yrityksellänne tarve lyhyt- tai pitkäaikaiselle lisätyövoimalle? Ota yhteyttä, me autamme.