You are currently viewing Tehokas rekrytointiyhteistyö: PolarPro ja Destaclean Oy

PolarPro toimii Destaclean Oy:n rekrytointikumppanina. Yhteistyö on tuottanut hedelmällisiä tuloksia yli vuoden ajan.

Destaclean Oy on vuonna 1998 perustettu, Suomen suurin puhtaasti rakennus- ja purkujätteen käsittelyyn erikoistunut kiertotalousyritys. Destaclean Oy:llä on koko Suomen kattava palveluverkosto kokonaisvaltaiseen teollisuuden, rakennus- ja purkutyömaiden jätehuoltoon. Yritys on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta ja ketterästä toiminnasta.

PolarPron ja Destacleanin Asiakkuusjohtajan Mervi Illikaisen välinen yhteistyö sai alkunsa Yhteyspäällikön Kim Sarson kautta. Illikainen muistelee pitkää asiakassuhdetta Sarson kanssa ja kuinka yhteistyö on toiminut aina moitteitta. Sarson suosituksesta Destacleanin tarpeisiin löytyi myöhemmin logistiikan Avainasiakaspäällikkö Jyrki Maskonen.

Rekrytoinnin helppous ja nopeus – yhteistyön kulmakivet

Destacleanin ja PolarPron välisen yhteistyön kulmakivet ovat selkeät: rekrytointien helppous ja nopeus. PolarPro on helpottanut Destacleanin arkea vähentämällä työtaakkaa kiireisen arjen keskellä. Illikainen kertoo PolarPron olevan avulias ja luotettava kumppani, jonka puoleen he voivat kääntyä missä tahansa tilanteessa. Kun syntyy tarve uusille työntekijöille, he voivat luottaa siihen, että PolarPro auttaa löytämään sopivat henkilöt tehtäviin.

– Viimeisimmät rekrytoinnit ovat olleet erinomaisia suorituksia. Maskosen taidot ehdottaa juuri oikeita henkilöitä tehtäviin on ollut vaikuttavaa, kertoo Illikainen.

Molemmat osapuolet korostavat perehdytyksen tärkeyttä ja sitä, että osaaminen yritykseen voi tulla erilaisia reittejä pitkin. Destaclean on avannut ovia myös niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta täysin samanlaisista tehtävistä tai samalta toimialalta. Tämä asennoituminen on auttanut löytämään uusia potentiaalisia työntekijöitä, ja samalla tuonut uutta virtaa yrityksen ilmapiiriin sekä helpotusta osaajapulaan.

”Miksi hyvää lähteä vaihtamaan? – Yhteistyö sujuu vaivattomasti ja tulokset ovat erinomaisia”, Illikainen toteaa.

Yhteinen tarina jatkuu

Kumpikin osapuoli hyötyy jatkuvasta vuoropuhelusta ja avoimuudesta, ja se näkyy myös tyytyväisinä asiakkaina ja tehokkaana rekrytoinnin prosessina. Destaclean ja Mervi Illikainen suosittelevat lämpimästi PolarProta yrityksille ja aikovat jatkaa yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Teksti Adele Heiskari 28.9.2023

Lue lisää logistiikan henkilöstövuokrauksestamme täältä.