You are currently viewing Toimitusjohtajan syysterveisiä

Saamme nauttia vielä aurinkoisistakin päivistä, vaikka syyskuu on jo yli puolen välin. PolarProlla on odotettavissa haastava syksy ja talvi, sillä rakennusalan ongelmat heijastuvat välillisesti myös omaan toimintaamme. Asiakkaamme, jotka käyvät kauppaa rakennusalan tarvikkeilla ja materiaaleilla sekä vastaavat kuljetuksista, ovat kohdanneet vaikeuksia alallansa. Vallitseva tilanne vaikuttaa asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin, ja kesäloma tuurausten määrä laskikin merkittävästi.

PolarPron henkilöstömäärä on pysynyt 400 työntekijän tienoilla, mutta odotamme sen kasvavan muutamalla kymmenellä loppuvuoden aikana. Kiitos onnistuneen elokuun lopun rekrytointikampanjamme, olemme nyt valmiina tarjoamaan kymmeniä ammattitaitoisia kuljettajia erilaisiin kuljetusalan tehtäviin asiakkaillemme.

Asiakas- ja työtyytyväisyyskyselyiden tulosten valossa voimme iloita onnistumisistamme. Olemme onnistuneet parantamaan reagointinopeuttamme asiakkaiden kohtaamissa ongelmatilanteissa sekä rekrytointiprosesseissamme. Iloksemme olemme huomanneet myös työntekijöiden viihtyvän meillä töissä entistä pidempään. Tämä kaikki on mahdollista avoimen ja suoraselkäisen lähestymistapamme ansiosta, jota toteutamme päivittäisessä yhteistyössämme työntekijöidemme kanssa.

Edelleen uskallan todeta, että PolarPron työntekijät ovat alamme parhaimmistoa, joilla asenne, motivaatio sekä ammattitaito ovat erinomaisella tasolla. Lisäksi luottamuksellinen ja avoin yhteistyö asiakkaidemme kanssa luo vahvan perustan onnistuneille rekrytoinneille, jotka hyödyttävät kaikkia osapuolia “win-win” hengessä.

PolarPro Logistiikka Oy:n vuosi on ollut tähän mennessä myönteinen ja vauhdikas. Vuosi 2022 oli vahvaa kasvun ja investointien aikaa, joten tästä oli erinomaista lähteä liikkeelle vuonna 2023. Kesän aikana laajensimme toimintaamme varaosalogistiikan puolelle ja uuden asiakkaan myötä varastoomme lisättiinkin yli 5500 uutta varaosanimikettä. Tämä muutos on tuonut merkittävää lisäarvoa tukku- ja verkkokaupan logistiikan lisäksi. Varasto työllistää tällä hetkellä 20-24 ammattitaitoista työntekijää, joiden määrä vaihtelee viikonpäivän ja sesongin mukaan. Yhteistyö emoyhtiö PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy:n kanssa on sujunut hyvin ja työtekijöiden vaihtuvuus on pysynyt alhaisena.

PolarPro Henkilöstöratkaisut on palvellut asiakkaitaan jo 15 vuoden ajan ja onkin vuodesta 2008 lähtien auttanut tuhansia työntekijöitä löytämään uusia uramahdollisuuksia. Ja tarinamme jatkuu edelleen.

Pidetään pyörät pyörimässä ja annetaan arjen rullata!

Kari Lietsalmi