Tervetuloa reiluun ja rehtiin työpaikkaan

PolarPro on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys, joka tunnetaan reiluna ja rehtinä työnantajana – yhdeksän kymmenestä työn­ tekijästämme voisi suositella tuttavilleen vuokratöitä. Tarjoamme pitkäaikaisia työsuhteita sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön. Asiakkaamme ovat oman alansa huippuyrityksiä, jotka hoitavat velvoitteensa ja noudattavat yhteisiä pelisääntöjä.

Meillä on jatkuvaa tarvetta nykyisille ja tuleville teollisuuden ammattilaisille. Katso avoimet paikkamme ja hae vielä tänään. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön lomakkeella tai lähettää avoimen hakemuksen täällä >>

Junior Account Manager

Vakituinen, Vantaa

Etsimme Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevaan toimistoomme tuloksia aikaan saavaa JUNIOR ACCOUNT MANAGERIA vastaamaan logistiikan ja teollisuuden alojen asiakkuuksista. Meillä tulet osaksi menestyvää logistiikan tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Saat muilta tiimin jäseniltä vahvan tuen ja pääset työskentelemään jo olemassa olevien asiakkuuksien parissa mutta sinulta odotetaan myös uusasiakashankintaa. Tehtäväsi koostuu myynnin lisäksi asiakkuuksien hoidosta sekä työntekijäpoolin ylläpidosta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä ja halua toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Olet ulospäin suuntautunut ja uusasiakashankinta on sinulle mielekästä. Pystyt rekrytoimaan osaavia ja ammattitaitoisia työntekijöitä hoidossasi oleville logistiikan ja teollisuuden asiakkaille. Tunnet logistiikan perustoiminnot ja prosessit, olet tavoitteellinen, ahkera ja kunnianhimoinen. Saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haastavan, vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kautta. Apunasi on menestystä janoava ja joustava organisaatio. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja edut sekä laajan työterveyshuollon vakuutuksineen. Mikäli näet itsesi myynnin ja asiakasrajapinnan välittömässä läheisyydessä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen pian sähköpostitse osoitteeseen zoran.tomic@polarpro.fi, sillä valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Haku päättyy 31.07.2019

Lue lisää

Sulje