You are currently viewing Van & Pojalle nopeat ratkaisut

Van & Pojalle nopeat ratkaisut

Perheyhtiö Van & Poika Oy on tehnyt tuloksellista yhteistyötä PolarPron kanssa jo usean vuoden ajan. Toimivan kumppanuuden takeena ovat joustavat ratkaisut.

Van & Poika Oy on vuodesta 1979 toiminut perheyhtiö, jonka palveluksessa on yli 40 ammattilaista. Yritysryhmään kuuluvat kuljetusliikkeet Blomqvist Oy sekä VanTalo Oy. Vantaan Petikossa sijaitsevan yrityksen asiakkaina on kuljetus- ja varastopalveluja tuottavia yrityksiä sekä elintarvike-, huonekalu- ja pesula-alan toimijoita.

Van & Poika Oy tarjoaa nopeita ja joustavia kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudulla ja eteläisessä Suomessa. Yrityksellä on vankka kokemus aina kappaletavarajakelusta lämpösäädeltyihin kuljetuksiin ja lähettipalveluihin. Kuljetusten lisäksi asiakkaille tarjotaan räätälöityjä varastointipalveluita.

Yhteistyötä PolarPron kanssa jo vuodesta 2009

Van & Poika on vuokrannut PolarProlta kuljettajia ja apumiehiä jo usean vuoden ajan. Yleensä PolarProlta on noin kaksikymmentä vuokratyöntekijää samanaikaisesti töissä ja osa aiemmista PolarPron kautta tulleista vuokratyöntekijöistä on myös palkattu Van & Poika Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

– PolarPron kanssa ollaan tehty pitkään yhteistyötä ja saatu homma toimimaan mainiosti. Yhteyshenkilö on aina tavoitettavissa ja he vastaavat muutenkin huutoon, Vesa Vannesluoma summaa kumppanuutta.

Van & Pojan kuljetukset tehdään pääasiassa arkisin, aamusta iltaan ja joskus yöhönkin. PolarProlta saadaan apua niin pikakeikkoihin, lomittajiksi kuin sairaslomien aikaisiksi tuuraajiksi. Usein asiakkaiden tarpeet muuttuvat todella tiuhaan tahtiin.

– Monesti menee niin, että tänään tarvitaan jonnekin viisi miestä ja huomenna kymmenen. Silloin olemme yhteydessä PolarProhon ja katsomme millaisia tekijöitä heillä on tarjolla, Vesa Vannesluoma kuvailee.

– Parasta yhteistyössä on ehdottomasti joustavuus ja nopeus – saamme tuuraajien tarpeen ratkaistua yleensä jo tunnin sisällä, joskus nopeamminkin.

”PolarPro ratkaisee tarpeemme todella nopeasti”

– Vesa Vannesluoma, Van & Poika Oy