PolarProlta logistiikan ammattilaisia

PolarPro löytää juuri teidän yritykseenne sopivat ammattilaiset niin lyhyt-, kuin pitkäkestoisiinkin tarpeisiin.

PolarPron ulkoistamis- ja henkilöstöpalvelut

Tinkimätön asenne työntekijöiden hyvinvointia ja viihtyvyyttä kohtaan on luonut meille pitkiä asiakassuhteita ja mahdollistaa tälläkin hetkellä yli sadan pk-yrityksen arjen sujuvuuden. 

PolarPron varastointipalvelut

PolarPron avulla voit ulkoistaa verkkokauppasi varastoinnin ja logistiikan. 

Varastointipalvelu sopii kaiken kokoisille yrityksille

PolarPro Logistiikan toimitusjohtaja Antti Karjalainen kertoo PolarPron varastointipalvelusta. 

Mikä on tärkeää kuljetusalalla työskentelyssä?

Duunitorin haastattelussa kuljetusalan yhteyspäällikkö Jami Nurmi kuvailee millaiset ominaisuudet ovat tärkeitä kuljetusalalla pärjäämisessä.

Jari kertoo työstään PolarPron omalla palveluvarastolla

Työnjohtaja Jari Salomaa kertoo Duunitorille logistiikka-alalla työskentelystä sekä kokemuksistaan PolarProsta työnantajana.

Henkilökohtaista huolenpitoa kaikista työntekijöistä

HR-koordinaattori Annukka Söderena ja yksi kuljetusalan yhteyspäälliköistä Kim Sarso kuvailivat Duunitorille miten PolarProlla pidetään huolta työntekijöistä.

Esittelyssä Vantaan Metallin toimistoassistentti

Duunitori tapasi Vantaan Metallin toimistolla työskentelevän Kirsin. Kirsi kertoo työstään ja siitä kuinka luotettavasti PolarPro on hoitanut hänen työsuhdettaan.

Anssi ja Ville kertovat työsuhteestaan PolarProlla

Varastotyöntekijä Anssi ja metallityöntekijä Ville kertoivat Duunitorille kuinka PolarPro on heidän asioitaan hoitanut, ja mitä hyötyjä ja etuja työsuhteesta on.

Jussi suosittelee kuorma-autonkuljettajan töitä

PolarPron Jussi Poutiainen on ajanut jo usean vuoden Van & Poika Oy:n kuorma-autoa. Jussi viihtyy hyvin monipuolisessa, vaihtelevassa ja liikkuvassa työssä.

Tervetuloa reiluun ja rehtiin työpaikkaan

PolarProlla on tarjolla mielenkiintoisia ja haastavia töitä logistiikassa, kuljetusalalla, teollisuudessa sekä kiinteistöhuollossa Etelä-Suomen alueella.

Riikalla on monipuolisia maalaushommia

Riikka Väistö on tehnyt jo pitkään töitä PolarProssa. Riikka on tyytyväinen niin työn sisältöön, palkanmaksuun, työterveydenhuoltoon kuin työvarusteisiinkin.