You are currently viewing PolarPro perusti erillisen logistiikkayhtiön

PolarPro on laajentanut toimintaansa perustamalla uuden tytäryhtiön, joka keskittyy varastointipalveluiden ja muiden logistiikkaratkaisujen tuottamiseen kaupan ja teollisuuden aloilla. PolarPro Logistiikka Oy:n toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi on kutsuttu Antti Karjalainen.

PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy ja PolarPro Logistiikka Oy tarjoavat henkilöstö- ja ulkoistamispalveluiden lisäksi oman palveluvaraston tukkukaupalle, jälleenmyyjäketjuille, maahantuojille ja verkkokauppiaille sekä muille logistiikka-alan toimijoille.

– Ala on murroksessa ja laajemmalla palvelutarjonnalla pystymme vastaamaan nykyisten ja tulevien asiakkaiden tarpeisiin entistäkin paremmin. Monet kilpailijamme keskittyvät isoihin asiakkaisiin ja isoihin varastoyksiköihin, joten markkinoilla on tilaa myös pieniä ja keskisuuria yrityksiä henkilökohtaisella huolenpidolla palvelevalle kumppanille, PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy:n toimitusjohtaja Kari Lietsalmi kertoo.

PolarPro Logistiikka Oy:n toimitusjohtajana aloittavalla Antti Karjalaisella on laaja kokemus logistiikka-alalta niin myynnistä kuin tuotannosta. Edellisessä tehtävässään Idealogistics Oy:n toimitusjohtajana Karjalainen vastasi monikanavaisen kaupan tarpeisiin kehitetyn 3PL-palveluvaraston perustamisesta ja operoinnista. Idealogisticsin liiketoiminta palveluvarastoineen siirtyy kokonaan PolarProlle.

– Yhdessä PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy:n kanssa pystymme tarjoamaan helposti skaalattavan logistiikkapalvelun. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden alan toimijoiden kanssa ja verkostomme ansiosta asiakas tarvitsee vain yhden sopimuskumppanin, Antti Karjalainen toteaa.

PolarPro työllistää tällä hetkellä noin 300 logistiikan, kuljetusalan rakentamisen ja teollisuuden ammattilaista Etelä-Suomen alueella.

Lisätietoja:

Kari Lietsalmi
toimitusjohtaja, PolarPro Henkilöratkaisut Oy
0400 810 975, [email protected]

Antti Karjalainen
toimitusjohtaja, PolarPro Logistiikka Oy
0400 937 340, [email protected]


PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2008 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka työllistää yli 300 logistiikan, rakentamisen, kuljetusalan ja teollisuuden ammattilaista. Pidämme henkilökohtaisesti huolta työntekijöistä, prosesseista sekä asiakkaiden tarpeista.

PolarPro Logistiikka Oy tarjoaa varastointipalvelua kaupan ja teollisuuden asiakkaille. Oma palveluvarastomme mahdollistaa sopivan kokoisen ratkaisun tukkukaupan, jälleenmyyjäketjujen, maahantuojien ja verkkokauppiaiden sekä muiden logistiikka-alan toimijoiden tarpeisiin.