You are currently viewing 2022 oli PolarProlle kasvun ja oppimisen vuosi

Vuosi 2022 oli PolarProlle kasvun ja oppimisen vuosi. Liikevaihtomme nousi 17,5 miljoonaan euroon (+22,4 %) ja työllistimme vuoden mittaan 920 logistiikan, kuljetuksen ja teollisuuden alojen ammattilaista. Palkkoja maksoimme kaikkiaan 12,5 miljoonaa euroa, josta olemme erityisen iloisia ja ylpeitä. Kiitos meidän mahtaville PolarProlaisille arvokkaasta työstä, jota asiakkaidemme eteen teette joka päivä.

Liikevaihdon noususta huolimatta kannattavuutemme ei yltänyt halutulle tasolle. Myös korona koetteli meitä vaikuttaen merkittävästi työntekijöidemme sairauspoissaoloihin aiheuttaen liki 7000 tuntia menetettyjä työtunteja. Runsaat poissaolot aiheuttivat ajoittain haasteita asiakkaidemme toimintaan, mutta onneksi nyt vaikuttaa siltä, että korona on vihdoin laantumaan päin. Kuluvalle vuodelle meillä on selkeä suunnitelma ja kulurakennettamme on terävöitetty kannattavuuden parantamiseksi. Voimme taata, että palvelumme laatu ja nopeus ei tule kuitenkaan heikentymään. Olemme edelleen varma ja vakaa kumppani asiakkaillemme.

Viime vuonna satsasimme hakijakokemukseen, joka on näkynyt positiivisesti työnhakijoidemme määrässä ja kiinnostuksessa yritystämme kohtaan. Palkka-avoimuus työpaikkailmoituksissamme, sekä uudet ketterät tavat hakea töitä ovat olleet hakijoiden mieleen. Lisäksi meille haetaan edelleen kasvavalla trendillä omien työntekijöidemme suosituksesta töihin, mikä on kerrassaan upeaa!

Zoran Tomic nimettiin 1.1.2023 alkaen PolarPron operatiiviseksi johtajaksi. Tomic vastaa yrityksen strategisesta johtamisesta yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Sisälogistiikan myyntijohtajaksi 1.1.2023 alkaen nimettiin puolestaan Kai Santala. Yhdessä tiiminsä kanssa Santala vastaa sisälogistiikan myynnistä, asiakkaista ja työntekijöistä Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilla.

PolarPro Logistiikka Oy:lle vuosi 2022 oli vahvaa kasvun ja investointien aikaa. Vuoden alussa muutimme nykyaikaisempaan ja isompaan varastotilaan Vantaan Pakkalaan, jossa on 6500 neliötä, kapasiteetti yli 10 000 lavapaikalle sekä vähintään 3000 metrille pientavarahyllyä. Lisäksi PolarPro Logistiikka laajensi toimintaansa aktiivisella uusasiakashankinnalla sekä myös yrityskaupalla. Kesällä Modaki Oy:n asiakkaat muuttivat PolarPro Logistiikan varastoon. Liiketoimintakaupan myötä PolarPro Logistiikka vahvisti varastopalvelutoimintaansa etenkin edistyneillä kaupan keskusliikkeiden toimitusratkaisuilla. Tällä hetkellä PolarPro Logistiikka vastaa noin 40 asiakkaan palveluvarastoinnista ja työllistää 20–25 työntekijää päivittäin.

Tänäkin vuonna teemme kaikkemme asiakkaidemme ja työntekijöidemme arjen sujuvuuden puolesta. Toivon kuluvalta vuodelta ennen kaikkea terveyttä ja hyvää työarkea kaikille.

Kari Lietsalmi