You are currently viewing Power Truck Show’ssa nautittiin aurinkoisesta säästä

PolarPro osallistui 9.-10. elokuuta Power Truck Show’hun, joka järjestettiin jo 15:ttä kertaa Kauhavan Alahärmässä. Sää suosi messukävijöitä koko viikonlopun ja erityisesti lauantai päivää vietettiin varsin helteisissä tunnelmissa. Järjestäjien kävijätavoite täyttyi ja tapahtuma keräsi viikonlopun aikana yli 30 000 kävijää.

Mukana messuilla oli noin 160 kuljetusmessuosastoa ja autonäyttelyn näytteilleasettajia oli kaiken kaikkiaan lähes 500. Ulkomailta oli mukana myös ennätysmäärä autoja ja vieraita. Tapahtumassa riitti katseltavaa niin kuljetusalan ammattilaisille kuin kaikelle muullekin messuyleisölle. Tapahtuman epävirallinen startti rekkaconvoy keräsi jo torstaina tienvarret täyteen rekkoja ihailevaa yleisöä.

PolarProta edustamassa olivat mukana tällä kertaa yhteyspäälliköt Jarmo Nurmi, Kim Sarso ja Kai Santala, sekä toimiston naisvahvistukset Annukka Söderena ja Riikka Strengell. Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja PolarPron osastolla vieraili viikonlopun aikana paljon hyväntuulista väkeä vauvasta vaariin. Erityiseksi hitiksi viikonlopun aikana muodostui mm. Helly Hansenin tuotepalkinto arvonnat sekä kuvausseinäke, jossa oli mahdollisuus kuvauttaa itsensä PolarPron työvaatteisiin pukeutuneena.

Iso kiitos kaikille osastollamme käyneille messuvieraille – te teitte tapahtumasta upean!